Post by emarfomaduck on Mar 7, 2022 17:32:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Bestiary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Bestiary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ více krystalů hack ▞▞▞
▞▞▞ 5e Bestiary 2022 version ▞▞▞
Změnit život. Perfektní.
Tato aplikace nefungovala na mém posledním telefonu, ale myslím, že to byl telefon, ne aplikace. Kromě toho je aplikace skvělá.
5e Bestiary Underholdning tox
Je to solidní bestiář, ale nemá žádné obrázky ani pověst o skutečných příšerách, takže je těžké pro dm, který neví, jaké informace o konkrétních příšerách. Pokud by to mělo, okamžitě bych dal 5 hvězdiček
Měl jsem starou verzi aplikace a myslel jsem, že mám všechno. Nakonec jsem si stáhl tuto verzi a rychle jsem si uvědomil, že ve skutečnosti nemám všechno. Reklamy jsou trochu otravné, zejména proto, že se mohou objevit během hry a trochu zničit tok, ale také jako...? Nejsou dlouhé nebo tak něco. Jen jsem se snažil najít NĚCO, co by se někomu nemuselo líbit, mít přístup ke každému dosud napsanému statbloku za 5e.
Opravdu dobrá aplikace pro odkazování na monstra pro vaše kampaně a setkání.Jediný důvod, proč jsem nedal 5 hvězdiček, je ten, že 4. balíček zdrojů nelze stáhnout, protože při pokusu o zhroucení aplikace dojde k chybě, i když se pokusíte stáhnout celý balíček, stáhnout lze pouze první tři
OK UPRIMNĚ, VYŘEŠÍTE TENTO PROBLÉM??? Když přejdu na „Spravovat zdroje“, aplikace se zastaví. Edit: Vyměnil jsem telefon a už to funguje. Ale z recenzí vidím, že existují další se stejným problémem, což je škoda, protože toto je pravděpodobně nejúplnější seznam monster, který existuje.
To je úžasné, když k tomu přidávám zdroje a vybírám, co chci vidět, a nezávisí to na kampani! Opět skvělý rychlý referát pro dms i hráče!
I když zbožňuji design a rozšiřitelnost aplikace, doufám, že uvidím možnost přidávat do knihovny vlastní monstra/NPC. Možná přidání samostatné složky pro obsah homebrew?
Potřebujete režim portrate!
Žádné obrázky, které jsou pro herní účely téměř tak důležité jako statistiky. Jsem superuživatel, zdá se, že to nevíte.
Stažení aplikace icewind dale se nezdařilo. Opravte to, bude to 5 hvězdiček, když to bude možné přidat
Dobrá referenční aplikace; rozhraní je pěkné a jednoduché a dostupné zdrojové balíčky jsou poměrně rozsáhlé, i když s jejich nainstalovanými trochu pokulhává, ale to je jediné negativum, o kterém vím.
Reklamy mě okamžitě nutí nenávidět všechno.
Byla by to 5hvězdičková aplikace, za kterou bych rád zaplatil, a také všechny přidružené aplikace... kromě toho, že na mém zařízení nefunguje tlačítko Zpět. Zavření a otevření aplikace zabere další 2 sekundy, abyste viděli jiné stvoření, ale při porovnávání stvoření je to otravné, protože to musíte dělat znovu a znovu. Velmi doporučuji tuto aplikaci DM a druidům. Upřímně, je to stále tak užitečné, že bych za to stejně mohl zaplatit. Už nějakou dobu zvažuji.
5e Bestiary பொழுதுபோக்கு bwu
5e Bestiary Zábava azg
Tato aplikace je docela dobrá. Je to užitečné pro vytvoření základů setkání. Jen bych si přál, aby se to rozšiřovalo častěji
Neuvěřitelně užitečné buď pro hraní her, nebo jen pro kontrolu různých monster/NPC
Pro recenze životních hvězd, které přetrvávají, protože „data byla ztracena“ nebo chyběla... to prostě není pravda. Na hlavní obrazovce stiskněte tři tečky, poté „spravovat zdroje“ a poté „stáhnout zdroje“. Je to pouze jednorázové stažení.
Tato aplikace se velmi snadno používá, má většinu příšer, které byste kdy potřebovali vyhledat, a má všechny informace, které o uvedené příšeře potřebujete. Pokud hledáte kompletní DND 5e monster bass reference, to je ono!!
Velmi užitečné informace pro začínající dm
Přál bych si, aby monstra skutečně měla tradici a obrázky
Tady je vašich 5 hvězdiček, teď se vrátím ke čtení
Přímo vpřed, žádné kudrlinky. Jsem nový DM a díky třídění podle ČR je setkání tak snadné. Děkuji! Vývojáři, pokud hledáte něco, co byste mohli přidat, možná nástroj pro prahové hodnoty XP, který jako... možná naznačuje monstra? Každopádně skvělá aplikace!
Skvělá aplikace. Obsahuje všechny potřebné informace a funkce vyhledávání je velmi intuitivní
Úžasná aplikace mě nikdy nezklamala.
Toto je nejlepší aplikace, kterou jsem viděl, pro rychlý odkaz na všechny třídy/podtřídy, rasy, výkony a pozadí. Je to úžasný nástroj pro vytváření hráčů
Byla to dobrá aplikace na mém nedávno starém zařízení, ale na mém novém má nyní jen velmi málo monster, než jsem měl předtím, a když se snažím stáhnout zdroje, nestahují se, upřímně jsem zklamaný
Miluji tuto aplikaci. Používám ho neustále u herního stolu.
Vynikající v každém ohledu
ÚŽASNÝ nástroj DM! Má bloky statistik téměř ze všech zdrojů a má oblíbený systém, takže si můžete přizpůsobit svůj vlastní seznam setkání. Organizace je mnohem lepší, aniž byste museli listovat stránkami zdrojového materiálu. Absolutní MUSÍ, pokud rádi běháte digitálně
Milujte tuto aplikaci
Přesně to, co má být, nic moc ani moc málo.
Absolute Beast of an App pro referenci!
Moc se mi to líbí, i když mi chybí možnost filtrovat stvoření, která vidím
Idealni pro rychle listovani bestiarem. Neni co vytknout
Velmi dobrá aplikace se spoustou skvělých informací, ale chtěl bych možnost filtru oddělit příšery podle hodnocení CR, aby bylo možné rychle vytvářet figjty
Mnohem méně monster než předchozí verze. Ve srovnání hrozné.
Text aplikace Y'all je bílý s opáleným pozadím. Skoro nic nevidíš. Použil jsem to v minulosti a miloval jsem to. Aktualizuje hvězdičky, pokud oprava problém vyřeší.
Aplikaci jsem měl předtím, než provedli aktualizaci, a bylo to perfektní. Po jejich aktualizaci nemohu stáhnout vlastní zdroje, protože pokaždé, když jsem se o to pokusil, aplikace spadla. Také žádný z tvorů už nemá svou tradici.
Funguje dobře. Hlavní věc je, že od té doby, co byla aplikace před měsícem aktualizována, už nemá aplikace jako monstra, která měla.
Funkce vyhledávání vyžaduje hodně práce. Pouze možnost vyhledávat podle jména nebo zdroje není příliš užitečná. Pokud už nevím, co hledám, je téměř nemožné najít konkrétní monstrum, každý typ monstra by byl v tomto ohledu opravdu užitečný.
Mad Skills Motocross 3 பந்தயம் folz
Užitečná aplikace
Thin, má pouze statistický blok, žádné obrázky a málo tvorů má lore. To by bylo v pořádku, ale reklam je příliš mnoho.
Miluji tuto aplikaci, ale pak neustále padá bez ohledu na to, kolikrát jsem ji odinstaloval/přeinstaloval. Doufám, že to bude opraveno, tato aplikace je užitečná.
je nais. Líbí se mi, jak snadné je najít stvoření.
Poté, co jsem si stáhl další obsah, sloužil všem potřebám. Je to nejlepší aplikace, kterou jsem zatím našel. Jeho oblíbená funkce je jako DM zachránce života, protože si mohu předem naplánovat setkání a mít po ruce stvoření, která potřebuji. Jedinou nevýhodou jsou reklamy. Opravdu to zpomaluje hru, když se pokaždé, když opustím blok statistik, objeví 13sekundová reklama. Opravdu to narušuje náladu a plynulost boje. 1🌟 Nevím, jestli máte nad reklamami nějakou kontrolu, ale měly by být přeskočitelné.
Hraji dnd online a nedávno se mi porouchal počítač. Tato aplikace usnadnila dnd na mobilu.Je to opravdu skvělá aplikace